Leje af kranfører til gode priser

Vi giver dig muligheden for at leje en kranfører som vikar til alle typer af opgaver til både korte perioder og faste projekter. Hos Jysk Kranvikar Service har vi 30 års erfaring i branchen, og med leje af vores erfarne og faglærte kranførere, har du mulighed for at komme hurtigere i mål med dine byggeprojekter.

 

Veluddannet kranfører

Hos Jysk Kranvikar Service sætter vi en stor vigtighed i at levere dygtige og veluddannede medarbejdere til dit projekt. Du kan derfor føle dig sikker, når du bestiller en kranfører eller kranvikar hos os. 

 

Den rette kranfører service til netop dig

Vi sørger altid for, at vores kunde og vores kranfører matcher, og på den måde kan vi tilpasse løsning af opgaver til den enkelte kunde. Vores dygtige kranførere kan betjene alt fra tårnkraner og portalkraner til svingkraner og mobilkraner, og vi tør derfor godt love, at vi også kan hjælpe dig med kørsel og betjening af en kran, hvis du har brug for hjælp. Vi har hjemme i Glamsbjerg på Fyn, og vi kører gerne til alle større danske byer som København, Aarhus, Esbjerg, Fredericia, Vejle og Aalborg for at hjælpe kunder.

 

Mange års erfaring med leje af kranfører

Vi har gennem mange år sikret os at vores kunder får en kranvikar ud med fokus på at udføre et godt stykke arbejde. Alle der er ansat som kranfører hos os har en fornuftig blanding af erfaring og uddannelse. Vi kan derfor garantere at hvis du får en kranvikar ud fra os, så er det en kranfører med hele pakken.

 

Vi overholder aftalerne

Vi har et stort fokus på, at alle vores kunder er tilfredse, og derfor går vi meget op i at overholde alle aftaler, som er indgået. Når du lejer en kranfører hos os, kan du være sikker på, at der altid bliver gjort det ypperste og bedste for at opnå det resultat, som du har ønsket. Selvom vi hjælper med en hav af forskellige kranservices, går vi altså ikke på kompromis med kvaliteten af arbejdet

 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på en kranfører

Har du brug for at leje en kranvikar til en fordelagtig pris, og ønsker du at stille spørgsmål eller modtage et uforpligtende tilbud, kan du kontakte vores dygtige medarbejdere på telefon 20 23 32 60 eller på janls@mail.dk. Du kan samtidig udfylde en kontaktformular på vores hjemmeside, hvorefter vi vil kontakte dig med en pris på leje af kran eller kranfører. Vi hjælper kunder i hele Danmark og især i området omkring Vejle, Esbjerg og Fredericia.

Du kan også læse mere om hvad vi kan tilbyde dig her

Få et uforpligtende tilbud